1 Yaş 6 Günlük

378 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Haziran 2026 22:48
İyi akşamlar kızım 1 yaşını doldurdu ve kulağını deldiremk istiyorum deldirip sorun yaşıyan veya bi puroblen olan oldumu
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Haziran 2026 22:48
İşte beklediğim soru bende merak ediyorum aslında biraz da korkuyorum ağlarmı bişey olurmu diye
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Haziran 2026 23:01
Fatma Albina U
İşte beklediğim soru bende merak ediyorum aslında biraz da korkuyorum ağlarmı bişey olurmu diye
İster istemez ağlar ama enfeksiyon önmek için ne yaptılar kırmem vs kuladılarmı ayın 15 gün aldım vaz geçemesek inş :)))
M

Merve A. ..

30 Haziran 2026 23:02
Bu yaşlarda kulaklariyla fazla oynuyorlar bilmeden cekistirebilirler ve henüz çok küçükler ben 3-4 yaşlarını beklemeyi tercih ettim. 15 ayligiz
Merve K. .

Merve K. ..

30 Haziran 2026 23:04
Biz 6. Ayda deldirmiştik hiç bir sorun yaşamadık tabi ki ağlıyor sızlanıyor ama delim sırasında sadece o da normal ama iyileşme süreci tahmin ettiğimizden hızlı geçiyor bizim günlük rutinlerimizi engellememişti
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Haziran 2026 23:06
Merve Kaya
Biz 6. Ayda deldirmiştik hiç bir sorun yaşamadık tabi ki ağlıyor sızlanıyor ama delim sırasında sadece o da normal ama iyileşme süreci tahmin ettiğimizden hızlı geçiyor bizim günlük rutinlerimizi engellememişti
Evwt bi kaç arkadaşım da dedlirdi hata baya erken sizin gibi ama daha iyi olduğunu aklı yetöediği için kolaylık yaşadı peki küpe arka kısmı uyurken rahatsız etmiyormu
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

30 Haziran 2026 23:07
Merve Ağlamaz
Bu yaşlarda kulaklariyla fazla oynuyorlar bilmeden cekistirebilirler ve henüz çok küçükler ben 3-4 yaşlarını beklemeyi tercih ettim. 15 ayligiz
O zaman da akıları yetiyor ve delirmeyw korkuyorlar malesef
Merve K. .

Merve K. ..

30 Haziran 2026 23:12
🧸Ebru Keleş 🧸
Evwt bi kaç arkadaşım da dedlirdi hata baya erken sizin gibi ama daha iyi olduğunu aklı yetöediği için kolaylık yaşadı peki küpe arka kısmı uyurken rahatsız etmiyormu
İnanın biz de hiç sorun olmadı uyurken batma huzursuzluk vs günlük yaşantımıza nasıl devam ediyorsak o şekilde devam ettik inşallah sizde bir problem yaşamadan atlatırsınız
C

Cennet ..

1 Temmuz 2026 02:14
Ben kızımın kulağını 6 aylıkken eczanede deldirdim. Uyuyordu uyanmadı bile. Rutinlerimizi etkilemedi bir sorun olmadı. Küpenin arkası rahatsız ediyordu yara bandı yapıştırdım kulak arkasına. En kısa sürede kendi klipsi küpesini takınca herkes mutlu🌻 fakat sizin çocuğunuz tam keşfetme döneminde olduğu için çekiştirebilir. Bence de biraz daha büyümesini bekleyin
s

sslslsl

1 Temmuz 2026 04:54
bence hic deldirmeyin kendi istegiyle yapilmali bu tarz estetik islemler sonucta onun vucudu onun kararlari bizim sadece bakim/sevgi vermemiz gerekiyor minik insanlara
G

Gamze G.

1 Temmuz 2026 08:29
sslslsl
bence hic deldirmeyin kendi istegiyle yapilmali bu tarz estetik islemler sonucta onun vucudu onun kararlari bizim sadece bakim/sevgi vermemiz gerekiyor minik insanlara
Ne kadar güzel bilinçli bir bakış açısı bu kadar farkındalıklı bir anne olmanız takdire şayan tebrik ederim sizi❤️🌸
G

Gülcan Ş.

1 Temmuz 2026 08:57
Ben büyük kızımı 1 yaşında deldirmiştim hep sorun oluştu kulak enfeksiyonu asla peşini bırakmadı en son bir tane sağ kulağı küpeyi degıtırınce kulak kabul etmedi ben taktıkça düşüyordu üç kez denedım en sonunda bıraktım takmadım 15 aylıkken tel küpeyle 4 buçuk yaşına kadar geldi 10 gün önce de ben küpemi çıkartmak istiyorum takmak istemiyorum dedı çıkarttım ve oda kapandı her ne kadar masumca görünce se de ben kızım da deneyimlegım için diyorum
s

sslslsl

1 Temmuz 2026 09:25
Gamze Gamze
Ne kadar güzel bilinçli bir bakış açısı bu kadar farkındalıklı bir anne olmanız takdire şayan tebrik ederim sizi❤️🌸
cok tesekkur ederim❤tum anne babalarin bu sekilde olmasi dilegiyle
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir