1 Yaş 3 Günlük 😢😢

193 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Haziran 2026 22:55
Merabbalar herkeze öneçelikle 1 senelik anneyim kızımmiçin elimden gelen en fazlasını yapmaya çalışan bir anneyim hrpimiz öyleyiz zt buna eminim bu gün oturup kızımı salarken duygularımı artık konturol edemediğimi fark ettim eski sakin ben gitti yerine herşeye ağlayan bağran sinirlenen biri oldum ve en kötü yanı citti bir şekide kızım kuçaktan inmiyor uyanıyor kuçak yatıyor kuçak sadece yemek yerken mama sandalyesinde duruyor 8 aydan beli böyle atak dedik ayrlılık kargısı korkuyor dedim ama etkinikler denedim büsürü oyunçaklar oturup kitap okudum sohbet etim ama artık hem bedensel hem duygusal çok yorgunum bunları yazarken bile utanıyorum acaba çok mu şükürsüzüm çok mu abartıyorum vs diye vijdanımda susmuyor nasıl yemek bulaşık çamaşır vs şeylere yetişe biliyorsunuz tek ele yapamıyorum ben yere koyorum ağlıyor baya uğunuyor hata geri alıyorum koy alışın vs diyen çok kişi var ama ben onu ağlamasını istemiyorum baya yorgununum hergün net şekide 4 tane ağrı kesici içiyorum yoksa artık ağlamasından başım ağıyor kuçağımdan inmediği için belim nasıl yapa bilirim veya ne zaman biteçekbu durum oh be geçti diye bileceğim :(((((((
G

Gülcan Ş.

27 Haziran 2026 23:00
Valla duygularıma tercüman oldunuz benim kızım da 12 ay 20 günlük valan asla yerde durmak istemiyor gece uykusu zaten yok ama gündüz sadece sabah yarım saat öğleden sonra bir saatlik uykusuyla yemek ve kahvaltı işini hallediyorum birde 4 buçuk yaşında bir kızım daha var inan çok zor birde kızım epilepsi hastası aman aglamasın üzülmesin acıkmasın bir yere çarpmasın düşmesin korkusuyla günlerim yorucu geçiyor hamdolsun yine de ama dermanım kalmadı benimde Allah yardımcımız olsun ama tek kollu ve tek elle ev geçindiren biz annelerin yardımcı olsun
Fatma A. U.

Fatma A. U.

27 Haziran 2026 23:06
Merhaba ebru hanım iyi akşamlar sizden sadece iki gün önce doğum yapmış bir anne olarak yazıyorum

Evet bazen herşey çok zor oluyor asla başaramıyacağım olmayacak dediğim çok zaman oldu ama kızım için yapmak zorundayım dediğim yerde kendimi toparladım

Size kendi hayatımı kısaca anlatıyım tek başına büyütüyorum dediğiniz gibi doğum yaptıktan 22 gün sonra kayınvaldem gitti o günden beri kimseye bırakmadım asla bırakmamda

6. Aydan beridir beraber işe geliyoruz çalıştığım yerde birlikte yaşıyoruz gündüz

Yaptığımız ev işine çalıştığım işide ekledim kzıımla

Eve geliyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik hepsiyle birlikte baş ediyoruz evet eşim en büyük destekçim vardiyalı çalıştığı için çok yardımcı

Ama birde yardım edemediği olmadığı zamanlar oluyor elbetteki

Birincisi ben nereye gidersem kızımda mama sandalyesiyle benimle geliyor evin içinde

Olayları kontrol edemediğimiz zamanlar oluyor kabul ediyorum doğduğundan beri doğru düzgün hiç uyku uyumadı kızım tabi bende ama oluyor bir şekilde

Okadar ağrı kesici içmeyin lütfen böbreklerinize yazık

Sağlıklı olsunlar geçecektir inşallah
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Haziran 2026 23:27
Gülcan Şahan
Valla duygularıma tercüman oldunuz benim kızım da 12 ay 20 günlük valan asla yerde durmak istemiyor gece uykusu zaten yok ama gündüz sadece sabah yarım saat öğleden sonra bir saatlik uykusuyla yemek ve kahvaltı işini hallediyorum birde 4 buçuk yaşında bir kızım daha var inan çok zor birde kızım epilepsi hastası aman aglamasın üzülmesin acıkmasın bir yere çarpmasın düşmesin korkusuyla günlerim yorucu geçiyor hamdolsun yine de ama dermanım kalmadı benimde Allah yardımcımız olsun ama tek kollu ve tek elle ev geçindiren biz annelerin yardımcı olsun
İnsana tek olmadığını bilmesi bile iyi hisetiriyor çok çok geşmiş olsun bebeşinize de allah şifa versin ve geçsin gittsin amin

Umarım herşey iyi olur allah yardjm ettsin 2 çocuk da çok zor herkez yapamaz güçlü güzel anne 懶曆:)))))
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

27 Haziran 2026 23:28
Fatma Albina U
Merhaba ebru hanım iyi akşamlar sizden sadece iki gün önce doğum yapmış bir anne olarak yazıyorum

Evet bazen herşey çok zor oluyor asla başaramıyacağım olmayacak dediğim çok zaman oldu ama kızım için yapmak zorundayım dediğim yerde kendimi toparladım

Size kendi hayatımı kısaca anlatıyım tek başına büyütüyorum dediğiniz gibi doğum yaptıktan 22 gün sonra kayınvaldem gitti o günden beri kimseye bırakmadım asla bırakmamda

6. Aydan beridir beraber işe geliyoruz çalıştığım yerde birlikte yaşıyoruz gündüz

Yaptığımız ev işine çalıştığım işide ekledim kzıımla

Eve geliyorum çamaşır yemek bulaşık temizlik hepsiyle birlikte baş ediyoruz evet eşim en büyük destekçim vardiyalı çalıştığı için çok yardımcı

Ama birde yardım edemediği olmadığı zamanlar oluyor elbetteki

Birincisi ben nereye gidersem kızımda mama sandalyesiyle benimle geliyor evin içinde

Olayları kontrol edemediğimiz zamanlar oluyor kabul ediyorum doğduğundan beri doğru düzgün hiç uyku uyumadı kızım tabi bende ama oluyor bir şekilde

Okadar ağrı kesici içmeyin lütfen böbreklerinize yazık

Sağlıklı olsunlar geçecektir inşallah
Eş desteği inanlımaz iyi birşey gerçekten fakat benim eşim 11 de geliyor hafta sonıda zt çifcilik yapıyor kendimizin ve asla görüşemçyoruz bile diye bilirim yemek dışı hariç
C

Cennet ..

28 Haziran 2026 01:29
Merhaba Ebru hanım. Benimde 7 aylık bir oğlum ve 3.5 yaş kızım var. Gerçekten bazı günler insanın yeteeeer diye bağırası geliyor. Hatta öyle günler oluyor ki çocuklar uyusada biraz ağlasam diyorum. Çocukları yatırıyorum mutfağı çamaşıru bulaşığı derken 01.00 civarı işim bitiyor. Kendime bitki çayı yapıp balkona geçiyorum tam ağlama moduna gireceğim. Doğru tahmin🤣 tabiki oğlum benden önce ağlıyor🥹 hep yanında oturursam sorun yok ama bir dakika bile yanından ayrılsam mızlıyor. Ama büyümüş olan bebeğimden tecrübe ettiğim kadarıyla 18 aydan sonra büyük ölçüde rahatlıyorsunuz. Bu günler hiç geçmez gibi geliyor insana. Ama geçecek Allah kolaylık versin hepimize❤️ sulu etkinlikler biraz işe yarıyordu bende. Ya da silinebilir kalem verin buzdolabını boyasın. Sonra cifle çıkıyor. Ve şimdi fotoğraflara baktım. Mutfak malzemeleri dikkatini çekiyormuş bayağı. Tencere tahta kaşık plastik leğen gibi şeyler. Belki işinize yarar.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir