1 Yaş 2 Ay Erkek. Sık Sık Uyanma- Gece Gündüz Fark Etmiyor. 22 Dakika Sonra Ayakta.

128 görüntüleme
C

Ceren Ç.

10 Şubat 2026 12:55
Ne yapacağım bilmiyorum. Sinirliyim en çokta kendime bu uyku işini beceremiyorum. Gözünü açamıyor öyle uykusu var yatağa bırakıyorum pat pat yapıyorum aa tamam oldu uyuyor herhalde diyorum elimi azcık çekeyim hemen ayaklanıyor. Hayır ayakta bile zor duruyor uyku bastırmış ama yok asla uyuyayım yok. Kucakta dinliyorum. Kitap okuyorum. Pencereyi izletiyorum sarılıyorum ne bileyim bir sürü şey yaptım uyku evresine bir türlü ne kolay geçiyor neden uyuduğunda tek seferde en fazla 28 dakika geçti. Tam 1 saat uyku için bile 3 kez pış pış kucak yapıp daikaka dakika 1 saat zor yapıyorum. Bu dişse nasıl bir diş bu çoçuk doğduğundan beri bi düzgün uyumadı. Haaa geçti ha geçecek vakti var zamanı var diye diye kendi kandırıyorum resmen.
Hatice C. .

Hatice C. ..

10 Şubat 2026 13:41
Birlikte uyumak istiyor anlaşılan
Ö

Özge T.

10 Şubat 2026 14:14
Benim oğlum da kucaktan inmiyordu özellikle gündüz uykusunda bi saat kucağımda uyurdu, sonra onunla beraber uzanıp kolumu başının altından çekmedim sonra sonra kolumu kurtardım, ilerleyen zamanlarda yanından kalkabildim daha da ileride yani şimdi de direkt yatağa koyabiliyorum, bu süreç 6-9 ay arasıydı sanırım
C

Ceren Ç.

10 Şubat 2026 15:20

Hatice Celik

Birlikte uyumak istiyor anlaşılan

Olabilir
C

Ceren Ç.

10 Şubat 2026 15:24

Özge Topçu

Benim oğlum da kucaktan inmiyordu özellikle gündüz uykusunda bi saat kucağımda uyurdu, sonra onunla beraber uzanıp kolumu başının altından çekmedim sonra sonra kolumu kurtardım, ilerleyen zamanlarda yanından kalkabildim daha da ileride yani şimdi de direkt yatağa koyabiliyorum, bu süreç 6-9 ay arasıydı sanırım

Benim oğlum büyük artık yani bilmiyorum daha ne kadar kucağıma alıp ayakta dolaşayarak uyutabilirim, bilemiyorum. Hayır birde uzun uyusa belki onada dayanabilirim ama o da yok.
Yasmina Y. Ö.

Yasmina Y. Ö.

İç Mimar

10 Şubat 2026 15:52
İç sesimi anlatmışsınız sanırım. Benim de bebeğim ben olmadan mümkün değil uyumuyor. Şu an bir yaşında. Yaklaşık 3 aydır pes ettim gündüz uykularında bile yanında yatıyorum, elini tutuyorum, sarılıyorum. Uykuları biraz düzene girdi gibi. Dişleri kabardığı tam çıkacağı zamanlarda sadece çok sık uyanıyor. Onun haricinde 2 kez uyanıp emip geri yatıyor. Ama bu diş süreci bizi de çok sarsıyor.
G

Gülhan H. Ö.

11 Şubat 2026 00:50
11 buçuk aylık bizimkide.. Uykuya geçmemek için deliriyor , bende kafayı yiyeceğim az kaldı bu kadar zor uykuya geçme sebebi yüzünden. Gündüz de uykusu oluyor ama uyumuyor, zorla tek uyku yapıyoruz gündüzleri. Geceleride sürekli uyanıp meme istiyor
M

Meryem C.

15 Şubat 2026 22:59
O kadar ben dedim ki okurken…. Gerçekten bıçak kemiğe dayandı. Oğlum 14 aylık, 10. Aydan beri bu şekilde. Asla geceleri dalıp uyumuyor. Uyutuyorum tamam diyorum salona geçer geçmez uyanıyor. Sanırım ayrılım kaygısı oluyor uyanınca yanında görmeye alıştı. Kulağına senin yanındayım, agladiginda seni duyuyorum vs vs demeye başladım. İnsallah faydası olur

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir