1 Yaş 2 Alt Diş

96 görüntüleme
H

Hatice K.

17 Mart 2026 16:57
Merhabalar 1 yaşında kızım sadece altta iki dişi var ve başka yok çevreme yaşıtlarına baktığımda 4 ile 6 adet arası diş değişiyor tabiiki bünye meselesi ama sizce bi doktor kontrolü gerekli mi ? Tecrübeleriniz nelerdir bu konu hakkında
Afranur K.

Afranur K.

17 Mart 2026 17:17
Yok içiniz rahat olsun ilk 12 ay içinde 1-2 diş görmek yeterlidir. 18. Aya kadar bekleyebilirsiniz. Herhangi bir muayeneye vs. İhtiycaı yok.
H

Hatice K.

17 Mart 2026 21:10
Afranur Keskin
Yok içiniz rahat olsun ilk 12 ay içinde 1-2 diş görmek yeterlidir. 18. Aya kadar bekleyebilirsiniz. Herhangi bir muayeneye vs. İhtiycaı yok.
Tamamdır öyle ise içini huzursuzluk kaplıyor bı konu ile alakalı bi tecrübeli annelere sormak isteniştimm teşekkür ederim yanıtınız için
Afranur K.

Afranur K.

17 Mart 2026 22:05
Hatice K
Tamamdır öyle ise içini huzursuzluk kaplıyor bı konu ile alakalı bi tecrübeli annelere sormak isteniştimm teşekkür ederim yanıtınız için
Tecrübeli anne değilim de 😂 diş hekimiyim 🫶🏻 içiniz rahat olsun genelde anneler çok sık gelirdi ben de anlamlandırmazdım ama insan kendi evladı olınca anlıyor çok haklısınız tedirgin olmakta ama 12. Aya kadar 1 tane diş bile çıkartması yeterli, hiç çıkartmamış olsaydı pediatriye gidin ve d vit, tiroit, gibi kontrolleriniz yaptırın derdim ama sizde zaten beklenen olmuş, şimdi 18. Aya kadar bir kaç diş daha bekleyeceğiz, büyük ihtimalle de bir çoğu aynı anda çıkacak , 24-32 arasında da 20 tame süt dişi olmasını bekleyeceğiz.
H

Hatice K.

25 Mart 2026 08:17
Afranur Keskin
Tecrübeli anne değilim de 😂 diş hekimiyim 🫶🏻 içiniz rahat olsun genelde anneler çok sık gelirdi ben de anlamlandırmazdım ama insan kendi evladı olınca anlıyor çok haklısınız tedirgin olmakta ama 12. Aya kadar 1 tane diş bile çıkartması yeterli, hiç çıkartmamış olsaydı pediatriye gidin ve d vit, tiroit, gibi kontrolleriniz yaptırın derdim ama sizde zaten beklenen olmuş, şimdi 18. Aya kadar bir kaç diş daha bekleyeceğiz, büyük ihtimalle de bir çoğu aynı anda çıkacak , 24-32 arasında da 20 tame süt dişi olmasını bekleyeceğiz.
Yanıtın maalesef yeni okumuş bulunmaktayım çok teşekkür ederim zaman ayırıp yazdığınız için içimdeki tedirginliği bir nebze de olsa aldınız çok sağ olun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir