1 Seneyi Askin Kabizlik

56 görüntüleme
O

Oya T.

16 Aralık 2025 20:48
2.5 yasinda oglum, bazen 1 haftaya kadar kaka yapmiyor. Her gun yumusaticii ilac koyuyoruz suyuna(dr verdi), yiyeceklerine dikkat ediyoruz, fitil ciddi travma yaratti asla istemiyo, surekli ilac yapma diyor her altini degistircegim zaman. Cidden psikolojik olarak tukendik. Kolonoskopi onerdi dr. Yaptirmali mi?
E

Esra B.

17 Aralık 2025 20:53
Bnm kızımda 13 aylıkken başladı bırkez katı kaka yaptı dah snra kakayı tutmaya başladı bır yıldır böyle cerraha çocukdr goturdum.Colyak testı yaptrdım şükür negatıf çıktı. Dulcosof surup kullanıyoruz şuanpıyasada yok bırde Emtrogermina kıds prebiyotik kullanıyorum. Tuvalete tutuyorum ara ara yaparsa yapıyor. Yıpratıcı bır süreç. Yırtık çatlakws yoksa korktuğu uçin yapmıyo olabilir.ben yaptırmadım gastroenteroloji gıtmedm. Bezı bıraknca duzelr dedı Dr. Yiyecek içece hgrsey denedim z yagı Hindistan çevızı yagı ama yok kendisi tuttuğuıcın yapmıyor benmkı sertleşiyor tuttukca

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir