1 Saat Emmek İstiyor

152 görüntüleme
M

Melike D.

5 Mayıs 2026 19:56
35 günlük bebeğim meme de kalmak istiyor doymuyor mu acaba yatağa yatırıyorum 5 dk sonra uyanıyor dün bırakınca 2 3 saat uyuyan çocukla bugün yapışık geziyoruz
C

Ceyda Ü.

5 Mayıs 2026 20:00
Merhaba bebeğiniz daha çok küçük, memede uyumak istemesi çok normal. Belki kubdak yapıyorsanız kundakta emzirip yatırırsanız refleksle uyanmaz. Süt yetmedi düşünceniz varsa çişli bez sayısına bakın. 5 ve üzeri olmalı dolu olmalı. Kilo alımı iyiyse yetiyordur.
M

Melike D.

5 Mayıs 2026 20:06
Günlük 20 25 gr arası kilo alımı
B

Busec.

Premium Üye
5 Mayıs 2026 21:03
Merhaba bende ayni durumu yenidogan doneminde yasadim, basta yetmedigimi düşündüm doktor mama takviye ver dedi, ancak biberon devreye girince meme grevi olustu, sonra bi yazi okudum fizyolojik olarak sutun yetmemesi durumu diye birseyin aslinda bebegin emmemesi tetikliyor. İlk olarak 40 gun destek gerekiyorsa EDS gibi memeyi aktif tutacak bir yontem tercih edilmesi oneriliyor. Vucudumuz bebegin ihtiyacina gore uretimi anlamak icin vakte ihtiyac duyuyor. Diger bir konu ise uzun durmasi aktif emdigi zaman yutkunma sesi duyulmasi gerekli. Bebek aktif emmeyi biraktiginda ise sakinlemek veya uyumak icin ilk aylarda memeden ayrilmamasi cok olagan bir durum.
M

Melike D.

5 Mayıs 2026 21:32
Şöyle bi durum var bebeğim 2 ay erken doğdu ,3.ayda meme terbiye oluyomuş acaba o yüzden mi az oluyo süt
E

Ece ..

5 Mayıs 2026 21:48
Bebeğin memede kalma sebebi her zaman açlık olmuyor, sakinleşmek için de uzun uzun memede kalabiliyorlar, daha çok küçük yeni dünyaya adapte olmasında tek tanıdık koku sizin kokunuz o yüzden yapışık dolaşmanız çok normal. Nacizane tavsiyem süt için bol su tüketin, bebeğiniz uyuyorsa ağlamıyorsa keyfi yerindeyse eminim doyuyordur, dışarıdan gelen yorumlara kapatın kulaklarınızı hepimiz aynı kiloda değiliz ve gelişimimiz de aynı değil bebeklerimiz gibi.
M

Melike D.

5 Mayıs 2026 21:51
Ah bi anlasam neden ağlıyor o kadar yoruldum ki 3 aydır yenidoğan gibi davranmaya çalışıyorum
E

Ece ..

5 Mayıs 2026 23:06
Melike Doğan
Ah bi anlasam neden ağlıyor o kadar yoruldum ki 3 aydır yenidoğan gibi davranmaya çalışıyorum
Benim 6 ay bitti bazı geceler saat başı emziriyorum, 2 saati bulan ağlama krizleriyle karşılaşıyorum sabırlı olmak çok zor, hayatımın en zor dönemini yaşıyorum, desteksiz büyütmek çok çok zor, yüzyılın en zor anneliğini yaşıyoruz bence, her kafadan bir ses çıkıyor gereksiz eleştiri yorum, kucağa alıştırdıncılar yok çok ağlıyor yorumları…

ben şöyle düşünüyorum bebeğim şuan çok yalnız ve tek tanıdık koku benim istediği kadar emsin ev işi/kocam/yemek/kendi hayatım geri kalan her şey beklesin, çok hızlı büyüyor ve şimdiden yenidoğan fotoğraflarına bakıp özlüyorum.
M

Melike D.

6 Mayıs 2026 01:27
Erken doğum olunca çok endişelendim zaten ona birşey olacak diye sütüm yetsin fazla fazla olsun da istediği kadar emsin aç bırakıyor gibi hissediyorum çok zoruma gidiyor ,Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah yavrularımızı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir