1 Haftadır Yemek Yemiyor
90 görüntüleme
H
Hilal D. ..
16 Temmuz 2025 10:18
Kizim 22 aylık 1 haftadır hic bir öğünü yemiyor 1 lokma yine yemiyor sadece uyurken 30-60 CC mama içiyor onun dışında yok neden olabilir ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun
D
Defne Y.
16 Temmuz 2025 22:29
Benim de kızım 22 aylık 3 haftadır ağzına lokma sürdüremedim doktora gittik diş cikartiyormus tetagil diye bir ilaç kullanıyordum önceden de onu kullan dedi doktorumuz şimdi düzene girdik çok şükür
B
Beyzanur A.
18 Temmuz 2025 23:10
Benim kızımda 27 aylık 2 yaşından beri beslenmesi baya kötü hiç bi şey yemiyor sabah akşam 200 ml devam sütü içiyor zorla yediriyırum 1 kaşık alıp bırakıyor ne yapacağımı bende bilmiyorum ama abur cubur olsun 7/24 yer

Esra Y.
Uzman Diyetisyen
19 Temmuz 2025 09:20
Bu tür durumlar gelişim çağındaki çocuklarda sıklıkla yaşanabiliyor. Çoğu zaman geçici olur.
22–27 aylık dönemde diş çıkarma, enfeksiyon, tat değişiklikleri, hatta gelişimsel bir sıçrama gibi pek çok neden iştahsızlığa yol açabilir. Hiçbir şey yememe hali uzun sürerse mutlaka çocuk doktoruna gösterip altta yatan nedeni çözmeniz yararlı olacaktır. Zorlamayın, sağlıksız besinlere yöneltmeyin, kaygınızı çocuğa belli etmeyin 🤗
22–27 aylık dönemde diş çıkarma, enfeksiyon, tat değişiklikleri, hatta gelişimsel bir sıçrama gibi pek çok neden iştahsızlığa yol açabilir. Hiçbir şey yememe hali uzun sürerse mutlaka çocuk doktoruna gösterip altta yatan nedeni çözmeniz yararlı olacaktır. Zorlamayın, sağlıksız besinlere yöneltmeyin, kaygınızı çocuğa belli etmeyin 🤗