1 Günde 7-8 Kere Kaka

87 görüntüleme
Z

Zeynep D. T. ..

28 Ocak 2026 23:09
Bebeğim 8.5 aylık 5 gün bronşiolit ten hastanede yattık antibiyotik tedavileri fakan gördük. Bu süreçte ve sonrasında ishali devam etti bir günde 7 - 8 lere kadar çıkıyor kaka sayısı. Probiyotikte kullanıyorum beslenmeside iyi ama ne oldu böyle anlamadım. Çözüm olarak ne yapabilirim lütfen yardım edin 😏🫩
M

Melike M.

28 Ocak 2026 23:45
Ateş kusma halsizlik var mı?
Z

Zeynep D. T. ..

28 Ocak 2026 23:51

Melike Molla

Ateş kusma halsizlik var mı?

Hastanedeyken bunlar vardı ancak şuan hiç biri yok
M

Melike M.

28 Ocak 2026 23:55
Kaka tahlili yapılmış mıydı hastanede? Bizde 1 haftadır bu şikayetlerle kaç kere hastaneye gittik doktorumuz yüksek ihtimalle rota virüsüne yakalanmış dedi.Şehir dışında doktorumuzdan uzaktaydık bide yeni geldik hemen kaka tahlili yapıldı ama negatif çıktı rota.(1 haftadır hasta oldugu için rota geçme aşamasında olabilirmiş ondan negatif çıkabilirmiş)kaka sayımız 15 e kadar çıkmıştı bizim.Çok şiddetli pişiğimiz oldu halaa da var geçiremiyoruz
Z

Zeynep D. T. ..

28 Ocak 2026 23:58

Melike Molla

Kaka tahlili yapılmış mıydı hastanede? Bizde 1 haftadır bu şikayetlerle kaç kere hastaneye gittik doktorumuz yüksek ihtimalle rota virüsüne yakalanmış dedi.Şehir dışında doktorumuzdan uzaktaydık bide yeni geldik hemen kaka tahlili yapıldı ama negatif çıktı rota.(1 haftadır hasta oldugu için rota geçme aşamasında olabilirmiş ondan negatif çıkabilirmiş)kaka sayımız 15 e kadar çıkmıştı bizim.Çok şiddetli pişiğimiz oldu halaa da var geçiremiyoruz

Bizde tahlil verdiğimizde çıkmamıştı ama hafta sonuna denk gelmişti belki o zamana geçmiştir ye dünmüştüm. Ayrıca yoğun antibiyotik bizde de pişik yapmıştı. Birde fazla ishal olma durumunda doktor pişik olabilir demişti
M

Melike M.

29 Ocak 2026 05:04
Rota vb. Virüsler 7 günde vücudu terkediyormul o yüzden negatif çıkarmış 6. 7. Gün yapılan testler birde acillerde yapılan kaka tahlillerinde çıkmazmış.Poliklinik laboratuvarlarında yapılmalıymış tahlil.Bu aralar 2 yaş altı bebeklerde yaygınmış.Sizinkide bu olabilir belki.Bizim hala ishalimiz ve pişiğimiz devam ediyor. katı gıda besleneye çalılın dendi bize.Muz haşlama patates ev yoğurdu tüketiyoruz şuan.Sizde bunları verebilşrsiniz.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir