1 Aylık Gece Uykusu

80 görüntüleme
A

Aycan D.

10 Şubat 2026 00:13
Bebeğim 1 aylık gündüzleri 6 saatte en fazla bugün mesela belki 1 saat uyudu. Beşikte yatırmak zaten imkansız kucağımızda uyuyor sürekli ama dalamıyor uykuya. Karnı tok , gazı çıkık , altı temiz , keyifli keyifli uykuya dalıyoruz ama bi 2-3 dakika sonra gözler açılıyor kıpır kıpır bir daha sürekli uyuyamıyor . Gecede aynı şekilde . Başına gelen var mı ?
Ilgım G.

Ilgım G.

10 Şubat 2026 00:17
Aycan Hanım henüz çok minik sizi istiyor olabilir nasıl uyuyorsa öyle kalmaya çalışın; yani şu anda size temas etmezse hemen uyanır sizin kalp atışınıza bile ihtiyacı var uykusunu alması da çok önemli siz de böylece onunla dinlenmeye çalışırsınız. Uyku danışmanları bana kızabilir ama ben o süreçte hep memede tuttum kendi bırakınca bıraktım, ne istiyorsa ve nasıl mutluysa; tabii siz de nasıl mutluysanız öyle yapın:)
A

Aycan D.

10 Şubat 2026 00:22

Ilgım Göbekli

Aycan Hanım henüz çok minik sizi istiyor olabilir nasıl uyuyorsa öyle kalmaya çalışın; yani şu anda size temas etmezse hemen uyanır sizin kalp atışınıza bile ihtiyacı var uykusunu alması da çok önemli siz de böylece onunla dinlenmeye çalışırsınız. Uyku danışmanları bana kızabilir ama ben o süreçte hep memede tuttum kendi bırakınca bıraktım, ne istiyorsa ve nasıl mutluysa; tabii siz de nasıl mutluysanız öyle yapın:)

Ben kucağımda uyumasınada razıyım gerekirse kımıldamadan durduğumda oluyor asla beşiğe koyamıyoruz zaten ama kucaktayken bile gözler açılıp kıpırdanmalar devam ediyor çok canı isterse uykuya dalıyor . Ben malesef emziremediğim için memede tutmak gibi bi şansım olmuyor bi süre böyle devam sanırım delirmeden :)
H

Hilal S.

10 Şubat 2026 01:20
gazı çıktı zannediyoruz fakat maalesef 3 ay a kadar gaz problemi çoğu bebekte oluyor uykusundan bu kadar sık uyanıyorsa ya açtır ya da gazı vardır diye düşünürüm ben. bir de sıçrayarak uyanıyorsa kendini uyandırıyor olabilir yarım kundan fayda etmişti bizde isterseniz bir deneyin biz faydasını görmüştürk

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir