1 Aylık Bebek Uykusu
45 görüntüleme
S
Sibel Y.
20 Aralık 2025 15:01
memede uyuduğu 15 20 dakikalarla gün geçirmeye çalışıyor bütün gün uyumuyor gece uyuduğunda da bir buçuk iki saat sonra uyanıyor ondan sonra neredeyse yine hiç uyku yok kasılıyor gaz sancısı oluyor büyük ihtimalle sab simplex kullanmaya başladım iki gündür hamak beşik elektrikli ana kucağı her türlü yatak denedim ama sadece meme emzik de kabuk etmiyor fiziksel yorgunluk önemli değil metal olarak çöktüm çaresiz hissediyorum
L
Leyla.ekin
20 Aralık 2025 15:41
Damlayı duzenli kullanınca faydasını gorursunuz bir iki daha sabredin gaz sancıları azalınca düzelecektir.. bu arada bizimkinın bazen yüzü kıpkırmızı oluyordu ıkınmaktan fark ettik ki kaka yapacagı zaman o ıkınma oluyo şimdi kuru kayısı tuketiyorum gunde 2 3 tane abartmamak kaydıyla tabiki.. maşallah şimd yiine ıkınıyor ama rahat cıkarıyor gaz damlası için de bizim doktorumuz gunde 3 cok sıkısırsanız 4 defa kullanın demişti o sekilde kullandık ve kullanmaya devam ediyoruz.. mental olarak çöktüğünüz katlanamıyormus gibi hıssettiğiniz zamanlarda eşiniz yardımcı olursa cok daha iyi hissederseniz.. benim eşim cok bunaldıgımı fark ettiği gibi gelip kucagımdan alıyodu sen bi kahve iç rahatla falan diyodu o bile o kadar iyigeliyo ki inanın biz eşimle ikimiz oldugu için öylesöyledim ama anneniz ablanız kardesiniz falan varsa yanınızda onlara bırakın biraz.. yanlıs anlssılmsk istemem tabiki belki tek büyütüyorsunuzdur bilmiyorum sadece yardımcı olabilirsem diye yazdım..