1 Aylık Bebek Öksürük
53 görüntüleme
B
Beyza Ş. ..
4 Mart 2026 10:37
Hocam merhaba 1 aylık bebeğim var 2 yaşındaki ablasindan kaptı hastalık 4 5 gündür kuru öksürük ve burun tıkanıklığı var çok doluyor serum fizyolojik ile hep çekiyorum şuana kadar hiç ateşi olmadı ve emmeside gayet iyi 3 4 gün önce acile götürdüğümde şuan kötü bir durum olmadığını söylemişti doktor ama hala aynı ve geçmedi rsv virüsü olabilir mi çünkü büyük kızım baya kötü oldu fakat onada rsv testi yapmadılar 2 gündür biraz daha iyi

Merve K. ..
4 Mart 2026 11:17
Merhabalar, benim bebeğim de 2 buçuk aylık. Aynı şikayetler bizde de var. Test iki kere yapıldı sonuçlar negatif. Bugün 6. Gün şikayetlerimiz devam ediyor . Ama 3 gündür her gün kontrole çağırıyorlar akciğerleri dinlemek için. İnşallah bu şekilde evde atlatırız. Sürekli burun açma ve solunumu yakın takip önerildi bize. Size yazmamın sebebi süreç biraz uzayabiliyor. Ve test verseniz de negatif çıkabiliyor ama bulgular aynı. Sürekli burun açma ve solunumu yakın takip önerildi bize. İnşallah bebişlerimiz biran önce şifasını bulur.
B
Beyza Ş. ..
4 Mart 2026 11:37
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Bebekler küçük olunca içimiz gidiyor gerçekten ve bu virüsten çok korkuyoruz. Umarım bir an önce atlatır hepsi. Bende dediğiniz gibi sürekli burnunu açık tutmaya çalışıyorum. Bebekler normalde zaten hızlı nefes alıp veriyorlar ama sanki anne pimpirikliği işte. Sizinkininde nefes alış verişi hızlı mi nasıl bizimkini takip ediyorum göbeği inip kalkıyor.