1 Aylık Bebek Gaz Sancısı

126 görüntüleme
S

Seda A.

29 Kasım 2025 07:23
Anne sütü alıyor fazla ıkınıyor kakayaparken kıpkırmızı oluyor kakası sulu sarı renkte.ama çok gazlı ne yapabilirim
Ş

Şeyma K. C.

29 Kasım 2025 07:27
Benimde bebeğim 1 aylık aynı sorunu bende yaşıyorum.
Melahat G. S.

Melahat G. S.

29 Kasım 2025 08:10
Gaz damlası yerine masaj yapın bende aynı sorun vardı masajla rahatlıyor iki dizinizin üstüne karnı dizinize gelicek sekılde yatırın beline pıt pıt vurun bize o sekılde çok iyi geldi
İlsu O. K.

İlsu O. K.

30 Kasım 2025 00:37
Seda Hanım; yeni doğan döneminde gaz malesef oluyor. Öneri ile gaz damlası,kimyon vs gibi şeyleri lütfen doktorunuza danışmadan denemeyin. Uygulama içerisinde çok fazla ilaç takviye mama önerisi oluyor aman bunların hepsi tıbbi ürün uzman bir hekim bebeğinizi değerlendirmeli ve öyle kullanmalısınız 🙏🏻
Gaz sorunu içinde malesef geçmeyecekse geçmiyor. Oğlum erken doğdu bağırdak sorunları gaz sorunları yaşadık gerçekten zor berbat yani. Gaz damlası,probiyotik kullandık doktorumuzun önerisi ile ams mucize yaratmadılar 6 aydan sonra geçti ☺. Tavsiyem fırsat bulduğunuz her an ayak tabanlarına azıcık elinize zeytinyağ döküp ısıtın masaj yapın, göbek deliği çevresine saat yönünde ve yukarıdam aşağı yine masaj, hafif bir sıcak havlu desteği karına ( sıcak derken ılık yani biraz karnını rahatlatsın diye) dizinize yüzüstü yatırıp sırtına masaj, her beslenme sonrası mutlaka omzunuzda gaz çıkarın, ev ısınızı bilmiyorum ama uygunsa mutlaka her akşam belden aşağı ılık su ile yıkayın.
Yoğunbakımda kantaron yağı kullanıyorlardı fakat ben evde hiç kullanmadım parmak ucuyla hep zeytinyağ kullandım az miktarda yine doktorunuza sorun cildine alerji vs yapmasın. İlk 3 ay çok hassas oluyor ciltleri.
S

Seda A.

30 Kasım 2025 01:17
Çok teşekkür ederim bende ilaç taraftarı değilim masajları deneyeceğim inşallah rahatlar yavrum
S

Selin N. T.

1 Aralık 2025 18:58
Merhaba , gazdamlasindan memnun kalmadık aksine daha kotu yaptı, ebe onerisi ile eczaneden tatlı badem yağı başladık . Bebeğim şuan 3 aylık ben15 gunlukten beri kullanıyorum. Gaz damlasına göre çok çok daha memnun kaldim . Tabi %100 geçirmiyor ama gaz damlası berbattı. Karşılaştıracak olursan gaz damlası da kimyasal, yanetkisinde ensefalit yazıyor hiçte masum değiller yani. Naçizane fikrimdir, çok geçmişolsun hepimize
S

Seda A.

3 Aralık 2025 13:39
Biogaia kullandık 4-5gün falan daha kötü yaptı gerçekten ne varsa doğallıkta var
T

Tuğçe Ç.

3 Aralık 2025 19:54
Bebekten bebeğe değişiyor olabilir. Biogaia kullandık iyi geldi. 2.5 aydan beri kullanmıyoruz artık kendisi yapıyor. Bebeğim gazdan uykudan uyanırdı başlarda anlayamadım gazı olduğunu.Uyurken uyandırma vaktine yakın masaj yapıyordum kendini kasmadığı için masaj yapılıyordu. Uyanınca sancıdan ağladığı için masaj yapılmıyordu

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir