1 Aylık Bebek Emzirme Süresi?
71 görüntüleme
E
Elif ..
13 Nisan 2026 13:59
1 ayı doldurmuş bebeği beslemek için uykudan uyandırmak gerekir mi kendi mızırdanınca uyandırmak yeterli mi? Kilo alımı iyi, çiş-kaka yeterli. 3 saat oldu, kaç saate kadar esneyebilirim beslemek için?
N
Nis
13 Nisan 2026 14:21
Uyandırmadan beslemeyi deneyebilirsiniz
E
Elif ..
13 Nisan 2026 14:23
Uyandırmadan beslemeyi deneyebilirsiniz
N
Nurdan M.
13 Nisan 2026 14:32
Benimde bebeğim bir ayına yaklaştı bununla ilgili Osman GÖNÜLAL vidosuna denk gelmiştim bir aydan sonra 4 saatte bir beslenme her on günde bir bu saatlerin artırılabileceğini anlatıyordu
E
Elif ..
13 Nisan 2026 14:39
Benimde bebeğim bir ayına yaklaştı bununla ilgili Osman GÖNÜLAL vidosuna denk gelmiştim bir aydan sonra 4 saatte bir beslenme her on günde bir bu saatlerin artırılabileceğini anlatıyordu
N
Nis
13 Nisan 2026 14:47
Bezini de kontrol edip değiştiriyorum ama her beslenme öncesi bu durumda uyandırmış oluyorum aslında
Bi uyur uyanıkkn deneyin emzirip alt değiştimeyi gaz cıkarmayı falan belki hemen dalar geri
Tecrübem şu ki özellikle gece için;
Acıktıgı veya işte meme istediği için aglayarak uyanan bebeğimi uyutmak için ugrasmak gerekiyor ama eger belli süre gectikten sonra onun uyanmasını beklemeden bez değişimi emzirme gaz cıkarma yapınca bebiş hafif uyanır gibi olsa bile geri uykuya dalması cok daha rahat oluyor, yani ben rahat ettim
E
Elif ..
13 Nisan 2026 14:52
Uyandırılmayabiliyor diye biliyorum ama benm içim rahat etmiyordu emziriyordum, uyandırmadan yapıyordum bunu, hafif uyansa da dalıyordu hemen geri özellikle geceleri böyle yapıyordum ki uykusu bölünmeden devam etsin diye. Gündüz için de uyanmasına takılmıyordum
Bi uyur uyanıkkn deneyin emzirip alt değiştimeyi gaz cıkarmayı falan belki hemen dalar geri
Acıktıgı veya işte meme istediği için aglayarak uyanan bebeğimi uyutmak için ugrasmak gerekiyor ama eger belli süre gectikten sonra onun uyanmasını beklemeden bez değişimi emzirme gaz cıkarma yapınca bebiş hafif uyanır gibi olsa bile geri uykuya dalması cok daha rahat oluyor, yani ben rahat ettim