1 Aylık Bebeğimiz Neredeyse Hiç Uyumuyor
119 görüntüleme
H
Hüseyin F. I.
13 Kasım 2025 16:21
28 günlük bebeğimiz 2-3 gündür neredeyse gündüzleri hiç uyumuyor,geceleride kısa uyuyor. Kucakta uyuyor yatağınakoyar koymaz uyanıyor veya yarım saate kalkıyor. Gazı olan bir bebek ama bazen olağandan fazla ağlıyor, çığlık atıyor. Bu durum normal mı? Atak haftası gibi Bi şey mi acaba?önerisi olan var mı?

Meryem
13 Kasım 2025 17:19
Ablam yeni doğum yaptı bebeğimiz bizimde bir güh uzun uyuyor bir gün hiç uyumuyor bir gün uyandıramıyoruz başka bir gün uyutamıyoruz çok normal bir süreç ben de yaşadım şimdi kızım 5 aylık merak etmeyin geçecek.sabırlı olun
A
Ala M.
13 Kasım 2025 20:52
Daha çok küçük sizinle hep temas halinde olmak istiyordur ki bizde 3 aya kadar böyle sürdü çok normal. Dış dünyaya adapte olmaya çalışıyor, gazlı bir bebekse Allah kolaylık versin bizde aynı süreçten geçtik, gaz sancısı ağlatır çok normal. Sağlıkla büyüsün bebişiniz🙏🏻
Ö
Öykü K.
15 Kasım 2025 17:51
Yarım kundak deneyebilirsinizz bebekler tutuldugunu hissederek yatmayı seviyor ben dönene kadar kundakla uyutmustum
D
Deniz K.
16 Kasım 2025 08:31
Benim de 27 günlük bebeğim var.aynısını bende yaşıyorum.gündüz uyurken en fazla 1 saat uyuyor çoğunluğu da kucağımda geçiyor.asla dinlenemiyorum. Kundak da yapıyorum ama nafile. 2-3 gündür düzenli olarak gaz damlası kullanıyorum. Sanki öncelere göre daha azaldı gibi çığlık atması(hâlâ çığlık çığlığa ağlıyor orası ayrı).reflüsü de var büyük ihtimalle ona da dikkat etmeye çalışıyorum bi yöntem bulursanız lütfen bana da söyleyin 🙏🏻
G
Gökçin N.
16 Kasım 2025 09:35
Bizim de öyleydi,balon kundak diye bir şey var. İçine koy fermuarı çek rahat uyuyor. Cırt cırtlı olanları açıyordu bizim minik,üstelik açarken sesine de uyanıyordu.