1 Aylık Bebeğimin Gaz Sancısı
227 görüntüleme
Ö
Özge S.
19 Haziran 2025 12:26
1 aylık bebeğim var gaz sancıları mahvetti neler yapıyorum ama hiç etki etmiyor çeşitli gaz damlaları kullandım onlar bile etki etmedi aksine daha kötü yaptı bu sefer kakasını yapmaya zorlandı
A
Aslı O. D.
19 Haziran 2025 12:50
Biz de aynısını yaptık 4 farklı doktora götürdük Malesef barsaklar uyum sürecinde bazı bebekler böyle oluyor ancak hafifleyebilii sancıları ilaçla ama başka yapacak birşey yok dediler probiyotik verdiler s*p si**x adlı damlayı kullanıyoruz ayrıca laktoz şekerini parçalamak için yardımcı laktaz enzimi damla verdiler bizim de kaka yapması 6 güne çıktı en son barsak düzenleyici dul***s**f ilaç verdiler. Kakasında mukus var bizim alerij olabilir de dendi hidrolize mama denedim çocuk 6 saat ağladı . Kısacası 3 ay boyunca alerji olsa da testlerde negatif çıkıyormuş , protein alerjisi olabilir dendi eleminasyob önerildi . Mama değiştirildi yine aynı
A
Aslı O. D.
19 Haziran 2025 12:51
Sabırlı olacaksınız 3 ayda geriler alerji varsada deri testi öneriyorlar 3 ay sonra ya . Biz bu arada anti kolik biberon denedik fayda gördük ama Malesef meme reddi yaptı o da açıkçası emzirmek istiyorsanız çözüm değil böyle böyle süreç geçiyor .
Ö
Özge S.
19 Haziran 2025 12:54
Ben mama hiç denemedim emziriyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum anason rezene çayları içiyorum bi süre gaz damlasını bıraktım biraz daha iyi olmuştu gaz damlaları daha çok rahatsız etti masaj yapıyorum çeşitli videolar izledim saatlerce yapıyorum ama anlamadım artık ıkınmaktan gibek fıtığı olmuş kaç doktora götürdüm bana probiyotik hiç yazmadılar
A
Ayşe B.
20 Haziran 2025 00:56
Tatlı badem yağı deneyin bi eczacı önerisi ile aldım bende çeşitli damlalar denedim işe yaramadı benn gazını çıkartmama rağmen yine sancılanıyordu sabah öğle akşam tatlı badem yağı verdim 2 şer damla 2.günden itibaren kendş gaz çıkarmaya başladı bitkisel hemde bebek rahatça uyuyordu prematüre ve çok gazlı bir bebekti
Ö
Özge S.
20 Haziran 2025 03:17
Eczaneden mi aldınız tatlı badem yağını yoksa aktardan mı
A
Ayşe B.
20 Haziran 2025 12:35
Eczaneden aldım 30 tl gibi bi fiyatı vardı geçen sene
B
Beyza N. D.
21 Haziran 2025 18:54
Ben tatlı elma yağı kullandım faydasını çok gördüm açken göbek deliği çevresine doyduktan sonrada dopuklarına sürdüm bir deneyin derim
Ö
Özge S.
21 Haziran 2025 18:56
Bunu da deneyecem teşekkür ederim
R
Rukiye T. ..
21 Haziran 2025 18:57
7 aylık bebeğim var kolikti benimde hiç bir damlanın faydası olmuyor ben her gün ılık duş aldıriyordum ayrıca acı elma yağı ile karnına mesaj yapıyordum faydalı oluyordu acı elma yağını bana aile hekimimizdeki hemşiremiz önerdi faydasını gördüm tavsiye ederim
K
Keziban Ö. ..
22 Haziran 2025 14:52
2 aylıkken gaz için doktorumuz probiyotik damla önerdi bize ondan sonra çok rahat etti bebeğim
İ
İpek M.
22 Haziran 2025 15:43
Sap simplex Aguline relactaz hiç biri işe yaramadı relactazı 3 gündür kullanıyorum asırı sancı çekti bende bıraktım
Ö
Özge S.
22 Haziran 2025 20:01
Gaz damlaları sancı yapıyor mu ben mi kendi kendime sancı yaptığını düşünüyorum diyordum
S
Seren A.
24 Haziran 2025 08:32
Benim bebeğim de öyleydi gaz sancısından morarıyordu sürekli doktorumuz maflor adında bir probiyotik ve vicol damla verdi ikisi bizi çok rahatlattı bir de bebekler için kiraz çekirdekli sıcak su torba aldık karnına koyuyorduk ve ben sürekli rezene içiyor yemeklere bol bol kimyon atıyordum 3 ayda atlattık şükür