1 Aydır Yanaklarda Kızarıklık, Kuruluk

223 görüntüleme
E

Elif G.

Premium Üye
18 Aralık 2025 22:01
5 aylık erkek bebeğim yaklaşık 1,5 aydır yanaklarında kuru kızarıklık var nemlendiriyorum ama hafif azalıp tekrar aynı hale geliyor hiç geçmedi
M

Mehves

18 Aralık 2025 22:07
Bephantol Baby nemlendirici bebek için bebek kremi çok güzel oluyor. Bi deneyin ama hafif egzama da olabilir bi doktr göstermenizi fayda olabilir.
Betül �.

Betül ..

18 Aralık 2025 22:22
Hassas ve kuru cilt olduğu için olabilir .Ekstradan biz sabah kreşe gittiğimiz için hem ayaza hemde hassas cilt olduğu için çok çabuk kızarabiliyor,Doktor önerisi ile ; bioderma atoderm kullanıyoruz
Z

Züleyha

18 Aralık 2025 22:48
Kaşıntısı var mı
Ş

Şeyda A.

18 Aralık 2025 22:48
Bende aynı durumu yaşadım doktora gittik atopik dermatit dedi ve kortizonlu krem verdi hem geçirdi hemde yumuşadı
E

Elif G.

Premium Üye
18 Aralık 2025 22:50
hayır kaşıntı gözlemlediğim kadarıyla yok herhangi bir huzursuzluğu yok yazın da böyleydi sıcaklarda kışın da şimdi de böyleyiz hep aynı yer hep aynı şekilde
Z

Zahide K. ..

18 Aralık 2025 23:03
Alerji açısından değerlendirdiniz mi mevsim geçişlerinde oluyor bioederma atopik ciltler için kremi iyi geldi kızıma
B

Beyza Ş. ..

19 Aralık 2025 14:55
Bizede kortizonlu ilaçverdi ama kullanmak istemedim. Mustela nin atopik egzama icin kortizonsuz kremi varmis onu kullanıyorum iyi geldi gibi ama tamamen geçecek mi bilmiyorum
E

Enbiya

24 Mart 2026 16:22
Şeyda Arı
Bende aynı durumu yaşadım doktora gittik atopik dermatit dedi ve kortizonlu krem verdi hem geçirdi hemde yumuşadı
Merhaba benimde aynı doktor kortizonlu krem verdi sizin kremin adı neydi acaba bize birde alerjik damla verdi size de vermiş miydi
E

Elif G.

Premium Üye
24 Mart 2026 16:24
Enbiya
Merhaba benimde aynı doktor kortizonlu krem verdi sizin kremin adı neydi acaba bize birde alerjik damla verdi size de vermiş miydi
biz kortizonlu krem de ila damla da kullanmadık. alerji yapan ürünleri tespit edip diyet yaptım emzirme süreci boyunca. sorunumuz kalmadı. bepantholün de atoderm kremini kullandık yatıştı. ilaçlara doktor vermeden bence girmemelisiniz
E

Enbiya

24 Mart 2026 17:05
Elif Görlek
biz kortizonlu krem de ila damla da kullanmadık. alerji yapan ürünleri tespit edip diyet yaptım emzirme süreci boyunca. sorunumuz kalmadı. bepantholün de atoderm kremini kullandık yatıştı. ilaçlara doktor vermeden bence girmemelisiniz
Doktor verdi de kullanayım mı bilemedim onun için sordum
E

Enbiya

24 Mart 2026 17:17
Elif Görlek
Alerji yapan ürünleri nasıl tespit ettiniz
E

Elif G.

Premium Üye
24 Mart 2026 17:32
Enbiya
Alerji yapan ürünleri nasıl tespit ettiniz
genelde süt ve yumurta alerjisi oluyor yaygın olarak. osman gönülalın alerji ile ilgili tüm youtube videolarını izledim. yumurta ve süt ürünlerinin tamamını yemeyi kestim. bir hafta içerisinde yanakları ciddi derecede düzelmeye başladı kakada kan da kesildi. 1 ay kadar bunları kesinlikle tüketmedim, yediğim her şeyi içerik de okuyarak dikkatle seçtim.1 ay sonunda süt ürünleri kesinlikle tüketmeyip 3 gün kadar yumurta yedim ve şikayetleri yine başladı böylelikle doktorla da istişare ederek yumurta ve süte alerjisi olduğunu anladık. yumurta hala ben de bebeğim de tüketmiyoruz bebeğim 8 aylık oldu. süt diyetimi de kendim google üzerinde süt merdiveni diye aratırsanız çıkıyor ona uygun olarak 7 ay itibari ile açıyorum şimdilik olumsuz bi belirtimiz yok. yumurtayı da bir sonraki ay doktor kontrolünde bebeğime yedirerek açmaya başlayacağız
E

Elif G.

Premium Üye
24 Mart 2026 18:24
Elif Görlek
genelde süt ve yumurta alerjisi oluyor yaygın olarak. osman gönülalın alerji ile ilgili tüm youtube videolarını izledim. yumurta ve süt ürünlerinin tamamını yemeyi kestim. bir hafta içerisinde yanakları ciddi derecede düzelmeye başladı kakada kan da kesildi. 1 ay kadar bunları kesinlikle tüketmedim, yediğim her şeyi içerik de okuyarak dikkatle seçtim.1 ay sonunda süt ürünleri kesinlikle tüketmeyip 3 gün kadar yumurta yedim ve şikayetleri yine başladı böylelikle doktorla da istişare ederek yumurta ve süte alerjisi olduğunu anladık. yumurta hala ben de bebeğim de tüketmiyoruz bebeğim 8 aylık oldu. süt diyetimi de kendim google üzerinde süt merdiveni diye aratırsanız çıkıyor ona uygun olarak 7 ay itibari ile açıyorum şimdilik olumsuz bi belirtimiz yok. yumurtayı da bir sonraki ay doktor kontrolünde bebeğime yedirerek açmaya başlayacağız
aaa bir de pardon yanlış yazmışım az öncekinde bioderma atoderm kullanıyoruz. hatta şampuanı bile bioderma ile değiştirdim tam anlamıyla iyi gelmesi açısından
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir