1 Aydır Yanaklarda Kızarıklık, Kuruluk

112 görüntüleme
E

Elif G.

18 Aralık 2025 19:01
5 aylık erkek bebeğim yaklaşık 1,5 aydır yanaklarında kuru kızarıklık var nemlendiriyorum ama hafif azalıp tekrar aynı hale geliyor hiç geçmedi
M

Mehves

18 Aralık 2025 19:07
Bephantol Baby nemlendirici bebek için bebek kremi çok güzel oluyor. Bi deneyin ama hafif egzama da olabilir bi doktr göstermenizi fayda olabilir.
Betül .

Betül ..

18 Aralık 2025 19:22
Hassas ve kuru cilt olduğu için olabilir .Ekstradan biz sabah kreşe gittiğimiz için hem ayaza hemde hassas cilt olduğu için çok çabuk kızarabiliyor,Doktor önerisi ile ; bioderma atoderm kullanıyoruz
Z

Züleyha

18 Aralık 2025 19:48
Kaşıntısı var mı
Ş

Şeyda A.

18 Aralık 2025 19:48
Bende aynı durumu yaşadım doktora gittik atopik dermatit dedi ve kortizonlu krem verdi hem geçirdi hemde yumuşadı
E

Elif G.

18 Aralık 2025 19:50
hayır kaşıntı gözlemlediğim kadarıyla yok herhangi bir huzursuzluğu yok yazın da böyleydi sıcaklarda kışın da şimdi de böyleyiz hep aynı yer hep aynı şekilde
Z

Zahide K. ..

18 Aralık 2025 20:03
Alerji açısından değerlendirdiniz mi mevsim geçişlerinde oluyor bioederma atopik ciltler için kremi iyi geldi kızıma
B

Beyza Ş. ..

19 Aralık 2025 11:55
Bizede kortizonlu ilaçverdi ama kullanmak istemedim. Mustela nin atopik egzama icin kortizonsuz kremi varmis onu kullanıyorum iyi geldi gibi ama tamamen geçecek mi bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir