1 Aydır Süren Öksürük

66 görüntüleme
E

Ebru A. ..

27 Kasım 2025 18:31
18 aylık kızımda 1 aydır devam eden öksürük var. Doktora gittik ciğerlerinde sıkıntı olmadığını söyledi. Antibiyotik ve balgam sökücü de kullandık. Ekstra inflacort ile hava veriyoruz. Odasında hava nemlendirici kullanıyoruz. Ne yapsak geçmiyor. Tavsiye alabilir miyiz?
Betül .

Betül ..

27 Kasım 2025 19:32
Boğazı kızarık değilse antibiyotik kullanmaya gerek yok.Fitospan bitkisel öksürük şurubu kullanıyoruz biz ekstradan öksürükte boğaz tahrişi olacağını düşündüğüm için vocalzone bitkisel sprey sıkıyorum.Sıktığım günden beri boğaz enfeksiyonu yaşamadık ama öksürük ara ara oluyor muhtemelen çok hareket ve terlemekten diye düşünüyorum
D

Deniz D. ..

27 Kasım 2025 19:36
Benim de oğlum 1 aydır öksürüyo, 10 aylık, son 1 haftadır burnu da tıkanmaya başladı, doktoru krup dedi, bol bol soğukbuhar veriyorum, antibiyotik kullanmıyorum verdi ama bir kez kullandım bıraktım Osman hoca krupta antibiyotik kullanmayındiyor, havlar tarzda öksürüyor krupta, ateşyok, sizinki de krupsa, bol bol soğuk hava verin, burnunu serum fizyolojikle açın, oda hep havalandırılsin,üstünü kalın giydirin oda soğuk olmalı, çok oksururse soğukhavaya çıkarın ama sıkıgiydirin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir