1 Aydır Geçmeyen Öksürük ve Yeniden Burun Akıntısı, Öksürük, Hırıltı ve Ateş
155 görüntüleme
E
Elif Y.
8 Aralık 2025 21:32
Merhabalar, kızım 9 buçuk aylık 2 ay önce burun akıntısı hırıltı öksürük vardı doktor antibiyotik verdi kullandık azaldı ama neredeyse öksürük hiç geçmedi 1 aydır devam ediyor. Bunun üzerine 2 gündür burun akıntısı, hırıltı, ateş var. Sebebi ne olabilir bilemiyorum. Ama kızım çok rahatsız gözlerine bakınca yorgunluğunu görebiliyorum. Ne olabilir bir fikriniz düşünceniz var mıdır? (Not: yarın zaten doktora gideceğim ama kafamı çok meşgul ediyor bu durum)

Betül ..
8 Aralık 2025 21:35
Muhtemelen üst solunum enfeksiyonu yaşıyor.Ateş zaten başlı başına bir enfeksiyon belirtisi
E
Elif Y.
8 Aralık 2025 21:38
Ben de öyle tahmin ediyorum ama daha kötü bir durum var mıdır bilemiyorum bunun için doktora gitmek istememiştim havalar soğuk arabamız yok sırf öksürük için daha da hasta ederim korkusu ile. Şimdi pişman oldum gitmediğime. Öksürük kendini başka bir şeye mi çevirdi acaba?

Betül ..
8 Aralık 2025 21:41
Öksürük ilerleyince tabiki ateşi de tetiklemiştir.Hiç hastalık yokken sadece öksürük seyrek şekilde ise fitospan veya prospan öneririm.Tabi alerjik öksürük de hastalığa eklenmediyse.geçmiş olsun çok zor🙏🏻 bu arada soğuk havalarda ağzını atkı bere ile kapatın 🙏🏻
E
Elif Y.
8 Aralık 2025 21:48
Çok teşekkür ederim bakalım yarın doktora gideceğim inşallah kötü bir şey yoktur. Bebekler hasta olmasın…