1 Aydır Geçmeyen Öksürük Ciğerde Yabancı Cisim Olabilir mi?
56 görüntüleme
S
Sabriye Y. D. ..
17 Ağustos 2025 23:02
Merhabalar 21 aylık kızım 1 aydır öksürüyor daha önce 3 hafta zaditen damla kullandık kilosuna göre, sonra doktoru değiştirdi zespira verdik 5 gün toz şeklinde içiremedim şimdi zaditen şuruba geçtik 2 gündür onu kullanıyoruz. Kuruyemişi ve haşlanmış mısırı çok yiyor korkuyorum ciğerine mi kaçtı ki diye çevremde başına böyle gelenler olmuş. 2 hafta önce Ciğer filmi çekildi ve temiz dediler. Ciğerine yabancı cisim kaçmış olsaydı görünür müydü ? Bunun için çocuk göğüse mi gitmemiz gerekiyor. Çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım artık geceleri öksürükten uyuyamıyor ve kusuyor çoğunlukla geceleri artıyor öksürük olduğu zaman balgam üretiyor ve balgamı kusuyor. Başına gelenler var mı arkadaşlar?

Seda Ö.
18 Ağustos 2025 02:09
Bizdede olmuştu. 14 aylikmiydi 15miydi.
Yaklaşık 50 gün öksürük oldu.
İlk doktoru iki tane ilaç yazdı önce. İkisinden birini kafanıza göre kullanın dedi açıkça.
Hemen değiştirdik doktoru
İkinci doktordan Allah bin kere razı olsun.
İstanbuldayım derseniz adını veririm.
Ventolin diye bi surup yazdı çay kaşığı ucuyla 3 gün içir hemen bırak dedi . Ve 24 aylik olucaz bi daha da yasamadik
Yaklaşık 50 gün öksürük oldu.
İlk doktoru iki tane ilaç yazdı önce. İkisinden birini kafanıza göre kullanın dedi açıkça.
Hemen değiştirdik doktoru
İkinci doktordan Allah bin kere razı olsun.
İstanbuldayım derseniz adını veririm.
Ventolin diye bi surup yazdı çay kaşığı ucuyla 3 gün içir hemen bırak dedi . Ve 24 aylik olucaz bi daha da yasamadik
S
Sabriye Y. D. ..
18 Ağustos 2025 12:11
Maalesef İstanbul da değiliz. Bizde şuan 3. Doktor kontrolündeyiz.