.🙄

148 görüntüleme
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Temmuz 2026 20:23
Ateş sonrası isal başladı ya kızımda ne den oldu anlamıyorum
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Temmuz 2026 20:24
Kaç gündür ateşi var dişte olabilir çokmu yüksek ateşi
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Temmuz 2026 20:25
Fatma Albina U
Kaç gündür ateşi var dişte olabilir çokmu yüksek ateşi
Ayeşi 38 bu gün gitti çok şükür şimdi de isal başladı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

13 Temmuz 2026 20:26
🧸Ebru Keleş 🧸
Ayeşi 38 bu gün gitti çok şükür şimdi de isal başladı
Diştir inşallah hemen geçsin sağlıkla çıkarsın
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Temmuz 2026 20:49
Fatma Albina U
Diştir inşallah hemen geçsin sağlıkla çıkarsın
Amin inş
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Temmuz 2026 21:21
Çok geçmiş olsun geçen haftalarda bizde olduk önce ateş sonra ishal dikkat edin pişik olmasın ishali 2 günden fazla sürerse doktora gidin probiyotik verir kullanın çok iyi geliyor
Yeter O. .

Yeter O. ..

13 Temmuz 2026 22:22
İshal ile dişin alakası yok demişti Osman hoca salgın olabilir
N

Nebahat T.

13 Temmuz 2026 22:31
Göktenur Bektaş
Çok geçmiş olsun geçen haftalarda bizde olduk önce ateş sonra ishal dikkat edin pişik olmasın ishali 2 günden fazla sürerse doktora gidin probiyotik verir kullanın çok iyi geliyor
Benim kızımda aynı oldu pişik de oldu ve halen pisigi geçmedi nasil bi yol izlediniz
Göktenur B.

Göktenur B.

13 Temmuz 2026 23:11
Nebahat Turunç
Benim kızımda aynı oldu pişik de oldu ve halen pisigi geçmedi nasil bi yol izlediniz
Bepanthol bize çok iyi geldi ben pisiği farkeder farketmez gece altını açık uyuttum bol bol krem sürdüm sık bezini değiştirdim birde yıkadım ıslak mendil kullanmadım iki 3 günde geçti bizim ilk defa pişik olmuştuk bizde ama geçmeyen pişik için mutlaka bı doktora gidin onlar farklı kremler verebiliyor daha iyi gelecek
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

13 Temmuz 2026 23:16
Göktenur Bektaş
Bu gün gitik ve antipiyotik felan verdi doktorumuz isal de hasneden geldikten sonra oldu
C

Cerennn

13 Temmuz 2026 23:32
Bebeklerde genelde böyle olabiliyor bunu 2 kere yaşadık ateş sonrası ishal başladı. Birinde oğlum çok halsız olunca sıvı desteği verdiler ama diğer seferde o kadar ağır ishal değildi evde daha önce yaptıkları seylerı kullandım. Probiyotik kullandım patates muz vermeye çalıştım. Pirinç lapası yaptım yedırdım yoğurt verdım ve bol bol su içmesini sağladım . 3 günde normale dondü oğlumun Durumu. Pişik için mustelanın kremi sudo krem ve kantoron kullandım her kakadan sonra ılık suyla poposunu yıkayıp ıyıce kuruladım. Ve biraz açık bıraktım hava alsın diye.
C

Cerennn

13 Temmuz 2026 23:35
🧸Ebru Keleş 🧸
Bu gün gitik ve antipiyotik felan verdi doktorumuz isal de hasneden geldikten sonra oldu
Bazen bebeklerde antibiyotik kullanımıda ıshale sebep olabiliyor bu arada. Çok geçmiş olsunlar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir