.. ...
113 görüntüleme
d
derya ö.
4 Haziran 2025 09:06
.. .. ......
Ö
Özgenur A. ..
4 Haziran 2025 09:14
Merhabalar , benimde oğlum 7,5 aylik 2650 grm dogdu küçük bir bebekti ilk 2 ay 1 kg alarak ilerledik sonra yavaşladı şuan ayıyla kilosu ayni boyu uzadı dogum boyu 49 cm şimdi 70 cm her bebek kendine özeldir çevre ile kıyaslama yapmayın doymuyor sanmayın. Büyüdükçe kilo alımları yavaşlıyor çünkü hareketleniyorlar keşif ve merak duyguları ile eskiden bıraktığımız yerde yatan her verdiğimizde emen bebekler yok . Osman hocamın videolarında vurguladığı bez sayısı şuan yeterli alıyorsunuz nörolojik gelişimi iyiyse kiloyu dert etmeyin ,ben de çok takıyordum ama doktorumuz normal olduğunu söyledi. Heleki yaz ayı girdi terden ve sıcaktan yeme gerilemesi de başlayacakmış. Panik olmayın. Ek gida 9 aya kadar tadım da kalacak zaten taddirin kafi benim oğlum da meme reddi basladi ise döndüğüm için biberonla besleniyor emmeekle uğraşmak istemiyor ama dünyanın sonu değil sağlıklı olsunlar yeterli sevgili anne , baska bir anneden sevgiler . 🌸
Ö
Özgenur A. ..
4 Haziran 2025 09:33
Rica ederim. Ama kafanıza takmayın stres ve kaygı cidden anne sütünün dusmaniymis . Benim sutum de geriledi bu sebepten herseyi çok düşünüyor çok kaygilaniyordum . İnanın akışına bırakmak daha sağlıklı. 🙏
D
Duygu S.
4 Haziran 2025 10:01
Bizimde 5. Ay kontrolünde 350 gram aldığını gördük diğer aylar 1 kilo alıyordu. Bence kilosu iyi ve çişli kakalı bez sayısıda güzel olduğu için bir sorun yok. Ben kafaya takmıyorum. 8 kilo şuanda 5.5 aylık erkek bebek doğum kilosu 3570 grdı.